مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دکتر روانپزشک

سلام..مدتی پیش من به خواسته همسرم مبنی بر اینکه به بیماری روانی مبتلا هستم و باید دارو مصرف کنم معرفی شدم به پزشکی که همسرم با او اشنا بود..من به پزشک مراجعه کردم با عمل به اینکه سالم هستم و مشکلی ندارم و قرار بود من فقط مشاوره بگیرم و من با اون خانوم دکتر کلا 5 دقیقه حرف زدم و گفت جلسه بعد با همسرت بیا به من حتی اجازه حرف زدن نمیداد بعد از اتمام جلسه یک صفحه برای من دارو تجویز کرد که من نخوردم و من نسخه پزشک رو دادم به همسرم اون رفت با همون نسخه دادخواست طلاق داد مبنی بر روانی بودن من و هر روز مشاوره میرفت پیش همون دکتر و هرموقع با من بحث میکرد و دعوا میرفت به اون میگفت و جالب که به زن من گفته شوهرت روانیه و از خونه میری بیرون شیلد بزن روت اسید نریزه برو از خانوادت جداشو و خونه مجردی بگیر برو طلاق بگیر من میخوام بدون میتونم از این پزشک شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
قطعا عمل آن روانشناس به شرحی که گفتید خلاف مقررات شغلی و تخلف است و شما میتوانید از نامبرده در سازمان نظام روانشناسان شکایت کنید .
موفق باشید

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

بله میتوانید چون اظهار نظر پزشکی در حیطه اختیار کمیسیون پزشکی قانونی میباشد و تایید بک پزشک موثر نیست