مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

سلام بنده پنج سال پیش یه موتور 86، تو سایت درج آگهی فروختم ولی اون شخص نیومد سند بزنیم منم تا الان حقیقت فراموش کردم اصلا نمیدونم موتور کجاست از کجا میتونم بفهمم موتورم توقیف شده مصادره شده یا هنوز در حال تردده....تنها مدرکی که دارمم رفتم از محضر یه رو نوشت برابر اصل گرفتم ... ولی برگ سبز و کارت موتور ندارم فقط کپیش موجوده... و قولنامه با اون اقا

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام شما میتوانید با داشتن ادرس خریدار دادخواست الزام به حضور در دفتر اسناد رسمی برای انتقال بدهید بعد از اخذ حکم میتوانید موتور را توقیف نمایید