مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به استناد پیامک

سلام وقت بخیر
خواهر من با رییس خود که متاهل می باشد، رابطه دوستی داشته به مدت طولانی و بعد از گذشت مدتی همسر رییس وی، پیامک های قرار گذاشتن برای رابطه را در گوشی مرد میبیند و بعد از دیدن پیام ها زن از خانه مرد به قهر میرود و درخواست مهریه میکند،
آیا همسر رییس (مرد) میتواند علیه خواهر من به استناد مسیجها اقامه دعوی کند؟؟ و آیا دادگاه پرینت مسیج ها را برای او (زن رییس) در می آورد؟؟؟
آیا پرینت مسیج های شبکه های مجازی از سوی دادگاه قابل استخراج است؟؟؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.درمورد مسج و پیامهای مجازی رویه دادگاهها در بررسی پرینت متفاوت است