مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با عرض سلام و ادب و تقدیم احترام
چندی پیش در تصادفی که منجر به جرح راننده و سرنشین موتورسیکلت شد، از آنجایی که ماشین را شدیداً لازم داشتم صحنه را ترک کردم ولی بلافاصله به 110 زنگ زدم و موضوع را اطلاع دادم و با راهنمایی ایشان همان روز تصادف به کلانتری رفتم و پرونده تشکیل شد و تا رأی نهایی دادگاه و بیمه پیش رفت. طبق کروکی و نظر دادگاه بنده مقصر شدم و ملزم به پرداخت دیه. وقتی پرونده به بیمه رفت، مسئول مربوطه گفت پرونده شما مشکوک به جابجایی راننده است چون در کروکی نوشته است که راننده موتورسیکلت مدعی است یک خانم پشت فرمان خودرو بوده است و فعلاً قابل پرداخت نیست. بنده خودم پشت فرمان بودم و مادرم که مسن سال هستند هم حین تصادف در ماشین بودند. طرف ما فقط جهت جو سازی و به دروغ در پیش پلیس راهنمایی و رانندگی مدعی شد راننده زن بوده است. حالا تکلیف بنده چیست؟ چگونه باید از حقم دفاع کنم؟ لطفا بنده را راهنمایی نمایید. سپاس

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
وقت بخير
با توجه به اينكه راي نهايي صادر شده شركت بيمه بدون هيچگونه قيد و شرطي بايد خسارت زيان ديده را پرداخت نمايد و هرگونه اعتراضي كه داشته مي بايست در طول رسيدگي مطرح نمايد