مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

سلام.حدود دوهفته پیش یه پیام اومد برام که برای دریافت کالای خود تماس بگیرید. تماس گرفتم گفتن اینجا پنل مخابرات تهرانه. مبلغ 498000 واریز کنید تا ضمن خرید سرویس 7پارچه تفلون (؟)در قرعه کشی 4دستگاه خودرو شرکت کنید. البته برای اینکه شانس برنده شدنتون بیشتر بشه هرچقدر میتونید خرید کنید. بنده دوبار مبلغ 498000 تومن یعنی حدود یک میلیون در دو مرحله واریز کردم. قرعه کشی جهنم الان دو هفته شده وسایل خریداری شده رو هم ارسال نمیکنن که قرار بود دو الی چهار روزه دم در تحویل بدن. الان همه مدارک موجوده ولی نمیتونم حضوری اقدام کنم چون تو تبریز زندگی میکنم. چیکار باید بکنم؟ چون الان هروقت بهمون شماره ها زنگ میزنم یا جواب نمیدن یا جواب سربالا میدن. من اشتباه کردم درست. ولی اونام هنوز همونجان دارن به ریش من و امثال من میخندن. چرا پلیس فتا کاری نمیکنه با این همه امکانات و تجهیزات؟ این همه شکایتم که ارسال شده.

پاسخ ها :

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

بایدپلیس فتاشکایتتون روثبت کنیدتااونهاواردبشن

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
پلیس فتا مدام به مردم هشدار میده در این خصوص دیگه کار بیشتر انجام نمیده مگر اینکه شما شکایت انجام بدین
باید به عنوان کلاهبرداری شکایت بکنین