مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین توسط تعاونی پس از اتمام وقت هیئت مدیره

با سلام هیئت مدیره تعاونی ما در حین انتخابات اعضاء رو از 150 نفر به 400 نفر افزایش دادن و در حین مجمع باید دو سوم حضور داشته باشن اینا با 105 نفر اونم فقط در روزنامه چاپ شده مجمع صوری و بدون حضور اعضاء با جعل امضاء 105 نفر اقدام به ابقای خود به مدت یکسال کرده اند و دوباره اساسنامه شرکت رو که باید دوسوم از چهارصد نفر حضور داشته باشن با 110 نفر به تصویب رسوندن بعد از اینکه تمدید یکساله صوریشون تموم شده اقدام به فروش زمینهای تعاونی کرده اند و رای هیئت داوران اینه که تا تعیین شدن هیئت مدیره جدید اقدامات اینا قانونی بوده

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
باید جعل کردن امضا از طریق شکایت به مرجع ثبتی رو به اثبات برسونین و نهایتا ابطال معاملات رو بخواین چون طرف سمت نداشته و به صورت صوری انجام شده نحوه انتخاب هیت