مشاوره حقوقی رایگان - طلا

با سلام و سپاس از اینکه راهگشا هستید
زن برادرم یک ساله که از خونه رفته و با خودش همه طلاهایی که داشته برده. با تنظیم شکایت از برادرم ادعا کرده که برادر من طلاهاشو برداشته و تا جاییکه تونسته فاکتور طلا جمع آوری کرده خیلی بیشتر از آن چیزی که داشته فاکتور بدون اسم پیدا کرده و به نام خودش زده. متاسفانه به دلیل اینکه از طرف دادگاه ابلاغیه برای برادرم نیومد توی جلسه دادگاه برادرم شرکت نداشت و رای به نفع خانم صادر شد. حکم اجرایی شده ولی نکته مهم اینجاست که نه تنها فاکتورها ساختگی هستند و طلا پیش زن برادرم هست بلکه حتی در محاسبه وزن طلاهای موجود در فاکتور هم اشتباه وجود داره اما چون حکم صادر شده دادگاه میگه که نمیشه پرونده را مجددا باز کرد .
چطور میشه به دادگاه ثابت کرد که فاکتورها ساختگی هست؟ به فرض محال اگه قبول کنیم که فاکتورها درسته و سند به حساب میاد، چطور دادگاه را متوجه کنیم که در جمع و تفریق فاکتورها اشتباه کرده؟

مساله بعد اینکه در جایی از سایتتون خوندم هبه قابل استرداد است. آیا برادر من میتونه با چندتا فاکتوری که داره درخواست استرداد هبه کنه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما ابتدا باید نسبت به رای صادره اعتراض کنید و اگر رای صادره از طریق سامانه ابلاغات الکترونیکی ثنا ابلاغ نشده است و ابلاغیه رای اولیه ، به شخص برادرتان ابلاغ نشده است ،اعتراض پذیرفته خواهد شد .
درصورتیکه اثبات کنید که طلاها به عنوان هبه به همسر برادرتان داده شده است و همچنان در دست ایشان است ،با تقدیم دادخواست اثبات هبه و رجوع از هبه و استرداد طلا ،میتوانند طلاها را پس بگیرند.
موفق باشید