مشاوره حقوقی رایگان - ربات چت ناشناس

سلام و درود وقت بخیر بنده صاحب یک ربات تلگرامی چت ناشناس هستم یعنی جست و جو دختر و پسر و هم استانی و ... داره و دارای پروفایل میباشد البته تمامی عکس ها توسط بنده تایید و یا رد میشه و عکس مستهجنی اصلا وجود نداره و تو ربات زدم این ربات طبق قوانین جمهوری اسلامی میباشد ولیکن ربات بنده خیلی کم عضو داره خیلی نسبت به 10 ها ربات دیگر که میلیونی عضو دارند خواستم بدونم آیا داشتن ربات چت ناشناس جرم تلقی میشود و ما فروش سکه هم از طریق درگاه فراهم آوردیم و اینکه گاهی اوقات پیام های بد داخل ربات ارسال میشه توسط بنده خیر توسط کاربرانی که در ربات هستند به صورت پیام دایرکت لطفا میشه پاسخ بدین البته بالای 20 تا ربات چت ناشناس که عضو های میلیونی دارند وجود دارد ممنون میشم راهنمایی کنید و ایا کسی پیام بد مبده بنده داخل ربات مسدودش میکنم ممنون از توجه شما

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. باتوجه به تلاش شما برای ارتباط و مراوده مجازی بین افراد نامحرم تسهیلاتی را مقرر کردید که این اقدام شما معاونت در ارتباط نامشروع خواهد بود و اگر پلیس فتا پیگیری نماید و یا خانواده اعضا و هر شخص ذینفعی شکایت کنند باید پاسخگو باشید. از مصادیق جرایم رایانه ای خواهد بود.