مشاوره حقوقی رایگان - بیمه سرایداری

سلام. بنده به مدت یک سال خورده ای مدیر ساختمان هستم. سرایدار ما به مدت 4 سال مشغول به کار است و خودش بیمه خویش فرما پرداخت میکند. الان یک برگه از بیمه برای ما آمده است که باید بیمه اجباری پرداخت کند و 4 میلیون برای ما جریمه صادر کردند. از افراد ساختمان کسی حاضر نمیشود که کارفرما سرایدار شود. یک راهنمایی میکنید.

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام. بیمه سرایدارهای ساختمان ها و اماکن اجباری است. در آپارتمان ها می بایست هیئت مدیره(که تشکیل آن اجباری است) به عنوان کارفرما به بیمه تامین اجتماعی معرفی شده و حتماً به پرداخت حق بیمه سرایدار و نگهبان بپردازد در غیر اینصورت بعدها می بایست با جبران ضرر بیشتر مبلغ بالاتری به عنوان جریمه پرداخت کند.