مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

با سلام. مستاجر بنده 13 دوره قبض گاز نداده است و امسال سال دوم اجاره خانه است و موعد پایان قرارداد او اردیبهشت فرا میرسد. متاسفانه قرارداد دست نوشته در سال اول روی کاغذ و بدون کد رهگیری هست و سال دوم قرارداد شفاهی هست. با این اوصاف میتوانم بخواهم که پایان قرارداد تخلیه کند یا به مشکل برمیخورم؟ ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

تخلیه مستاجر در پایان قرارداد قرارداد شفاهی عدم پرداخت قبض گاز توسط مستاجر تخلیه مستاجر مستاجر موجر