مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

باسلام.بنده درسال92در جهت خدمت سربازی در بندر عباس در حین گشت زنی با مامور کادر باموتور تصادف کرده و بنده از ناحیه لگن دچار مصدومیت شدم.عمل جراحی نشدم ولی الان میگن باید عمل کنی چون لگنم خیلی اذیتم میکنه و دردش رسیده به کمرم.ایا جانبازی بهم تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام طبق ایین نامه قانون نیروهای مسلح شما جانباز محسوب نمی شوید