مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت

سلام. اگر پدر دختری فوت کرده باشد و مادرش نیز او را ترک کرده باشد، جد پدری نداشته باشد و دو تا خواهر داشته باشد که به سن قانونی رسیده باشند، خواهر میتواند قیومیت دختر را بگیرد؟
دختر 15 سالش هست. هم کسب درآمد و هم سرمایه دارد. آیا میشه دختر به درخواست خودش تنها زندگی کند؟ دختر توانایی مراقبت از خود را دارد. اگر بخواهد به کشور دیگری سفر کند نیاز به اجازه دارد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دختر تحت قیمت صرفا در امور مالی تا رسیدن به سن رشد حق مداخله در امور مالی را ندارد به شما پیشنهاد میشود دادخواست اثبات رشد را ارائه بدهید بعد از اثبات تمام کارهای مالی و غیر مالی برای شما آزاد است و نیاز به قیم ندارید