مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت ملک بدون سند

با سلام و وقت بخیر
سال های پیش یک زمین توسط پدرم خریداری شد که با هزینه بنده بود. چون کارمند دولت بودم و وقت کار اداری نداشت و شروع به ساختن زمین کردم و پروانه ساخت رو به نام پدرم به خاطر وامی که از شرکت میخواستند دریافت کنند زدم. بعد از این که از شهر خودم به خاطر کار بیرون زدم، پدرم گفتند در اون خونه بمون و به او احترام گذاشتم. نمیخواست اجاره نشین بمونم. پدرم فوت میکند و الان که خونه ام رو میخواهم.خواهر و برادرم شکایت کردند که ارث پدری هست. خونه سندی ندارد و فقط آب و برق به نام بنده هست.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

باید مدرکی جهت مالکیت ارائه نمایید در غیر اینصورت همه وراث سهم دارند