مشاوره حقوقی رایگان - تخریب باغ توسط جهاد کشاورزی

با سلام و احترام.
زمینی به مساحت 1600 متر در محدوده نظر آباد دارم. هنگام خریداری اطراف قطعه بندی شده است و همسایه ها درخت کاشته بودند و فنس زده بودند. بناهای محدود در حد بیست متر از همسایه های قدیمی بود. سوال کردیم گفتند لازم به مجوز نیست و طبق قانون زمین بالای 1500 متر با درخت را میشود فنس کشی کرد و بنا تا سی متر ساخت. ما هم فنس زدیم و یک اتاق 15 متری و دستشویی ساختیم. الان باغ ما سه ساله است. تازه بعد از سه سال امروز متوجه شدیم که جهاد مهلت داده که خودمون تخریب کنیم. میخواستم ببینم چه راهی هست که جلوگیری کنیم؟ با توجه به این که چند تا از همسایه ها چهار سال پیش با هم حکم برائت گرفتند و حتی در حکم آن ها ساخت بنا تا هفتاد متر با مشاعات دویست متر هم مجاز ثبت شده است. ممنون میشم زودتر جواب بدهید.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر از زمان ساخت سه سال بگذرد مشمول مرور زمان می گردد و باید مدارک بررسی گردد.