مشاوره حقوقی رایگان - 3ماه هستش گیر تصادف به وجود آمده هستم. قبل از احضاریه ابلاغ جهت رسیدگی در دادسرای تصادفات نشده است.

با سلام. 3ماه پیش خودرویی با خودرو ام تصادف کرد و به علت خودرو ثالث دیگر که باعث تصادف شده متواری شد و صحنه تصادف طبق گزارش پلیس صحنه بهم خورده اعلام شده. کار به هیئت کارشناسی یه نفره کشیده شد. که کارشناس اینجانب را مقصر اعلام نمود بعد از آن خودم تقاضای کارشناسی 3نفره را دادم. با تشریح آن دو نفر از کارشناسان در صحنه حق را به من دادند ولی بعد از ابلاغ مشاهده کردم که از کارشناس اول جز 3نفره آمده نظرش را نوشته و خلاف واقع جریان را کروکی کرده و داده آن دو نفر کارشناس امضا کرده اند در صورتی که خداوند متعال ناظر بوده که چنین رویدادی برایم رخ نداده. روز اول تصادف فردی که با من تصادف کرده گفت حق با شما هستش الان برام دردسر شده خلاف واقع را بازگو می کند. و شاخ شانه برایم می کشد در صورتی که اینجانب اگه به خداوندی خدا 10درصد هم مقصر بودم پیش وجدانم می گفتم داره بهم ظلم میشه. و نه بهم ابلاغ جهت رسیدگی در دادسرا شده در صورتی که فرد چند روز پیش از کلانتری رفته دادسرا. حالا برای من احضاریه دادسرا داده لطفا راهنمایم کنید که چکار کنم. چرا احضاریه صادر شده. در ضمن روز اول تصادف شوهر خانمی که با من تصادف کرده بو د قبل از پلیس و مامور کلانتری با یدکش می خواست خودرو را ببرد که من نگذاشتم. و در کارشناسی انجام شده اول مشاهده کردم که صندوق عقب خودرو توی پارکینگ با اهرام باز شده که صدمات ناشی مشخص هستش که گویای برداشتن وسیله یا جنسی از عقب خودرو مربوطه بوده. در تصادف هم ضربه ای طبق گزارش پلیس ندیده که در صورت جلسه نوشته شده. این موضوع هم می خواهد در دادسرا پیش بکشم یا نه.؟ متشکرم اگر راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
لطفاً واضح بفرماييد كارشناس اول در هيات سه نفره هم رسماً اعلام نظر كرده؟
يعني ذيل برگه هيأت سه نفره را امضا كرده؟!!!