مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

با سلام من چند روز پیش با یک موتورسیکلت تصادف کردم درحالی که من در خیابان اصلی در حال رانندگی بودم یک موتورسیکلت از سمت شاگرد گلگیر عقب با من برخوردی داشته و ظاهرا انگشت کوچکش دچار شکستگی جزئی شده و صحنه ی ما جوری بود که
پلیس نتوانست صحنه رو تشخیص بده و درخواست بازسازی کرد بعد از باسازی و هدایت خودرو و موتورسیکلت به پارکینگ پلیس بنده را مقصر صدرصد اعلام کرد درحالی که من در مسیر مستقیم و بدون انحراف درحال حرکت بودم راننده ی موتور سیکلت هم فاقد بیمه و گواهینامه میباشد. لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر.

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام شما می توانید به نظریه پلیس اعتراض کنید