مشاوره حقوقی رایگان - مزایده زمین کشاورزی مشاع

با سلام. من یک و نیم دانگ از زمینی رو به صورت قولنامه ای خریداری کردم. زمین پشت قواره هست و متراژ کلی زمین دو هزار متر و سهم من پانصد متر است. متاسفانه حدود زمین رو مشخص نکردیم و مشاع شده است. شریک بنده نه از من میخرد و نه سهم من رو مشخص میکند. آیا میتونم با یک برگه قولنامه درخواست مزایده کلی زمین رو بدهم؟ چون زمین مزروعی افراز نمیشود و متراژ پایین هست. اگر بله روند سلسله مراتب درخواست مزایده چگونه هست؟
،با تشکر

پاسخ ها :

حسن  كارگريان مروستي

حسن كارگريان مروستي :

استان :

درودبرشما. ابتدا اظهارنامه ای برای شرکاء ارسال و خواسته خودتون را اعلام کنید، در صورت عدم حصول نتیجه، خواسته تقسیم مال مشاع و در صورت تعذر، دستورفروش و تقسیم وجه حاصل بحصه هریک از شرکاء را تقدیم دادگاه نمایید. موفق باشید