مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

باسلام. من به دلیل اختلاف با همسرم کلید خانه را عوض کردم تا دیگه خونه م نیاد با دلایل درست. ولی او از من دعوی ترک انفاق کرده. بنده رو راهنمایی بفرمایید. نفقه کی یا در چه صورتی زندان دارد؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما اینطوری محکوم به ترک انفاق میشوید و زندان هم دارد .حتما با همکارانمان مشورت کنید تا راهنماییتان کنند

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در قوانین ما، کسی که وظیفه نفقه دادن را ترک کند مرتکب جرم «ترک انفاق» شده و مجازات حبس در انتظار اوست. چنین شخصی مجرم بوده و بیش از شش ماه تا دو سال زندانی خواهد شد