مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی 2 متر مازاد ساختمان

من یه سوالی در مورد پیشروی 2 متر مازاد بر 60 درصد دارم
همسایه شرقی ما میخواد خونشو بکوبه و یه ساختمان 5 طبقه بسازه
چند وقت پیش اومد پیش ما و گفت که بریم محضر و یه رضایت نامه محضری بدیدم برای اینکه بتونه بدون اینکه پخی بده 2 متر مازاد و جلوتر از ملک ما بسازه و گفت اگه شما رضایت ندی من باید پخی بدم

متن رضایت نامه هم این بود که اینجانب به کد ملی ... رضایت میدهم که نسبت به پیشروی 60 درصد به علاوه 2 متر ملک به پلاک ثبتی ... هیچ اعتراضی ندارم .
بعدش گفت که باید کپی سند و کارت ملی رو هم بدید که ما موافقت نکردیم ، وقتی دید که ما رضایت نمیدیم چند روز بعدش اومد و گفت نمیخواد سند و کارت ملی بدید و شما فقط رضایت نامه رو بدید من خودم حلش میکنم
حالا سوال من این هست این رضایت نامه ممکنه که مشکل ساز بشه ؟ یعنی مثلا اگر در طول ساخت یه اتفاقی بیفته و خسارتی به ملک ما وارد بشه آیا ممکنه که سازنده بتونه از این رضایت نامه سوء استفاده کنه و بگه شما رضایت دادید ؟
یعنی سوالم این هست که ممکنه از این رضایت نامه در مورد اتفاقات آینده سوء استفاده کنه ؟
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
این رضایت نامه صرفا مربوط به اجازه برای پیشروی بیشتر ملک هست و در صورت هر گونه خسارت شما میتوانید خسارت دریافت کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ،باتوجه به توضیحاتتون این رضایت نامه برای پیشروی ملک(ذکرشده درمتن رضایت نامه) می باشدودرصورت خسارت شمامیتوانیدمطالبه خسارات نموده وخسارت دریافت نمایید.