مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام وقت بخیر
میخوام 100 میلیون به کسی قرض بدم چه سند معتبر و قابل پیگیری میتونم ازش بگیرم؟
برگه محضری میشه؟
اگر میشه متنش چی باشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

نیازی به برگه محضری نیست می تونید در قبالش ازشون چک یا سفته بگیرید و یا اقرارنامه از ایشون با امضا دو شاهد برای متنش می تونید تماس بگیرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

چک یا سفته و نوشته حتما بگیرید ولی به نظر من قرض ندهید بهتر است زیرا پول کمی نیست الان کلاهبرداری زیاد شده است