مشاوره حقوقی رایگان - فرار دختر از خانه

با سلام. دختری هستم 20 ساله و میخواهم با دختر خاله 20 ساله ام از خانه فرار کنیم و هر دو با هم تصمیم گرفتیم و میخواهیم مستقل زندگی کنیم. میخواهیم ببینیم از چه راهی می‌توانند ما را پیدا کنند؟ آیا بعدا چی کار میتونند بکنند؟ ما به سن قانونی رسیدیم و اگر دختر باکره نباشد چه میشود؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
از لحاظظ قانونی شما مستقل هستید اما از لحاظ عرف جامعه و فرهنگ خانواده محدودیت هایی وجود دارد. قبل از هرگونه تصمیم به فرهنگ خانواده خود دقت کنید. در همین چند سال اخیر قتل های ناموسی بیشماری رخ داده که منشاء آن فرار از خانه بوده است. باز هم تاکید می نمایم بسیار مراقب تصمیم خود باشید