مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد بیعانه خرید کالا

با سلام. من برای کارم با یک فروشنده در شهر دیگر آشنا شدم. برای قیمت گرفتن با ایشون تماس گرفتم که گفتند اگر این تعداد بخری این قیمت حساب میشود. اصرار داشتند بیعانه هم واریز بشود.
بیعانه رو که واریز کردم زیر حرفشون زدن و گفتند گرونتر میشود و زمانی که درخواست بازگشت بیعانه رو کردیم، گفتند 30 درصد کم میکنم و بقیه رو میفرستم که من قبول نکردم. بددهنی کردند و گفتن اصلا پول رو پس نمیدهم.
میخواهم بدونم کاری میتونم برای پس گیری پولم انجام بدم و این که پول من برمیگردد؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

بله با در دست داشتن مدرک واریزی نسبت به استرداد وجه خود اقدام نمایید