مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه فرزند به نام مادر

سلام.
بنده دختری 14 ساله هستم. 17 سال پیش مادرم با مردی عراقی با عقد عادی ازدواج کرد و حاصل این ازدواج بنده دختری 14 ساله هستم که در حال حاضر پدرم موجود نمی باشد و مفقود شده است و بنده در حال حاضر فاقد شناسنامه هستم و میخواستم بدونم که آیا راهی هست که شناسنامه با انتساب مادرم بگیرم؟
چون هیچ اثری یا مدرکی از پدرم ندارم.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

مادر شما میبایست ابتدا شکایت ثبت زوجیت را مطرح کند و پیرو ان اثبات نسب دادخواست دهید