مشاوره حقوقی رایگان - ساخت بنا در زمین کشاورزی

با سلام و عرض ادب خدمت شما.
کشاورز هستم دارای 8 هکتار زمین کشاورزی و باغ در روستای یکی از شهرستان های کرمانشاه. 30 سال کارمند بودم و الان قصد بازگشت به روستا دارم ولی فاقد مسکن میباشم. متوجه شدم قانون یا رای دیوان عالی موجود هست که کشاورز هایی که سند زمین دارند برای استفاده شخصی خود میتوانند تا 500 متر از زمین مزروعی خود را بسازد. حال با عنایت به موارد فوق خواهشمند است راهنمایی بفرمایید چی کار کنم چون نه خونه از خودم دارم و نه انبار ماشین آلات کشاورزی و محصولات کشاورزی.
آیا راسا نسبت به ساخت اقدام نمایم یا طی درخواستی از جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن تقاضای مجوز ساخت کنم؟ از لطف شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

ساخت بنا در زمین کشاورزی زمین کشاورزی مجوز ساخت ملک