مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی چک

4 تا چک از دسته چکمو یه آشنا جدا کرده و حالا که متوجه شدم. اونارو با امضایی که از من نیست خرج کرده. پشت چکهارو خودش امضاء کرده. منم از طریق دادگاه اعلام مفقودی کردم. میخواستم بدونم که با توجه به اینکه من چکهارو امضاء نکردم و اون کسی که چکها دست کسی دیگه هست و فرمش کرده چی میشه. ممنون میشم راهنماییم کنید. تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

چک باید به امضا صاحب حساب برسد و در اینصورت علیه شما طرح دعوی شود. قاعدتا در گواهی عدم پرداخت عدم تطابق امضا با امضای صادرکننده چک گواهی می شود. البته ممکن است علیه شما طرح دعوی کنند باید دفاع مناسبی کنید.

جليل‌  جوادزاده‌

جناب آقای جليل‌ جوادزاده‌ :

با سلام صرف اعلام به دادگاه کافی نیست با توجه به علم واطلاع شما از انجام کار توسط آشنا شما بایستی سریعا نسبت به اقدامات قانونی خود را علیه متخلف انجام دهید .