مشاوره حقوقی رایگان - شکایت عدم تمکین

با سلام. شش ماه هست از منزل شوهرم به خاطر سوء رفتار خودش و خانوادش با من و خانوادم بیرون آمدم.
چندین بار قبلش آمدم قهر با وساطت بزرگتر ها برمیگشتم و هر دفعه پرو تر و بدتر میشد تا سری آخر که به من تهمت زد و آبرویی جلو درب و همسایه از سر و صدا نداشتیم. آمدم و دیگر برنگشتم. اول دنبال من نیومد تا دید مهریه را اجرا گذاشتم از اداره ثبت شروع کرد خودش رو به مظلومی که پشیمون هستم و برگرد.
من هم دیگر واقعا با اتفاق هایی که افتاد و آبروریزی هایی که شد هیج حرمتی بین ما نمونده و نمیخواهم برگردم. به او گفتم نمی آیم و رفته شکایت کرده برای عدم تمکین و من هم زدم امنیت جانی ندارم و 6 ماه هست هیچ نفقه ای به من و بچه نداده است.
برای برگشت الان میخواهم بدونم من در دادگاه همه شرایط رو بگویم و با توجه این که نمیخواهم برگردم و چون واقعا ثبات ندارد و امنیت ندارم. قاضی حق نفقه رو از من صلب میکند یا چه شرایطی باید بگویم که هم ناشزه نشوم هم نفقه رو بدهد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
عدم تامین امنیت جانی باید در دادگاه اثبات شود در غیر اینصورت شما ناشزه محسوب شده و نفقه به شما تعلق نمی گیرد