مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

با سلام. من 7 الی 8 ماه پیش با پسر مورد علاقه ام قصد ازدواج داشتیم اما خانواده ها مخالف بودند. رابطه برقرار کردم و باکرگی ام رو از دست دادم. پدر ایشون فهمید این قضیه رو اما فکر میکند کار پسر او نیست و پسر او دارد گردن میگیرد. باور ندارد و میگوید باید تست دی ان ای بدهم که مشخص شود.
الان 7 الی 8 ماه از این قضیه گذشته است. مگر قابل اثبات هست؟ اگر هست بگویید تا من بروم و ثابت کنم و اگر نمیشود بگویید تا بدونم.
یکی میگوید میشود اثبات کرد که چه کسی باکرگی تو را از تو گرفته و یکی میگوید چند ماه گذشته است و نمیشود تشخیص داد که کار چه کی بوده است. میشود راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

پارگی پرده بکارت آزمایش دی ان ای برای رابطه جنسی پرده بکارت