مشاوره حقوقی رایگان - هزینه گرفتن از ساکنین

باسلام خدمت خدمتگذاران مردم. اینجانب یک واحد مسکن مهر سال 97 خریدم وقتی به تعاونی مراجعه کردم گفتن هیچگونه بدهی ندارد و یک تسویه موقتی بهم دادن دی ماه 99 ابلاغیه اومد که تعاونی کارهای مانده ساختمان از قبل شیشه های سکوریت تکمیل اسانسور و نرده حفاظ های پشت بام را میخواهد انجام دهد بعد از انجام این کارها تعاونی گفت هزینه را باید مالکین ساختمان بدهند و تا پول ندن اسانسور قطع میشود الان چندماهی هست اسانسور قطع کردن ایا گرفتن این هزینه ها از ساکنین درسته؟ درصورتی که باید سال 93 ساختمان را تکمیل میکردن و تحویل میدادن خود تعاونی کوتاهی کرده و الان که پولی نداره هزینه ها را از ساکنین میخواهد بگیرد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام این موضوع کاملاً بستگی به قراردادهای منعقده دارد باید دید که تعاونی تا چه مرحله ای تعهد داشته اگر تعهد به تکمیل بدون هیچ کم و کاستی باشد حق دریافت پول ندارند.

علي  حداديان

علي حداديان :

استان :

سلام بایدقراردادهاروبررسی کردبعدنظرداد