مشاوره حقوقی رایگان - ساخت یک طبقه غیر مجاز و سایه اندازی به واحد ما

ملک اینجانب در ظضلع شمالی یک کوچه 8 متری قرار دارد و همسایه ضلع جنوبی (رو به رویی) جواز 4 طبقه دارد ولی 5 طبقه پیلوت در حال ساخت میباشد. ابتدا شهرداری گفت باید رضایت شما را بگیرد و کارش متوقف شد. ولی بعد از 2 روز شروع به کار کرد و شهرداری گفت به علت وجود کوچه 8 متری بین شما حق شکایت ندارید. آیا درست است؟ با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

قواعد شهرسازی در هر شهر، محله، یا حتی کوچه متفاوت است برای اطلاع دقیق پیشنهاد می شود با یکی از مهندسین ناظر آگاه که در منطقه خودتان فعال است مشاوره نمایید

علي  حداديان

علي حداديان :

استان :

سلام بایدازایشون شکایت کنیدبدوادرخواست تامین دلیل ومتعاقبادادخواست توقف واعاده به وضع سابق بدهیددرصورت تمایل به پرداخت هزنیه مربوطه باشماره 09190930540تماس حاصل فرمایید