مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

من با موتور با موتور دیگری تصادف کردم مقصر بودم بیمه دارم گواهینامه ندارم. 124میلیون دیه به طرف روبرو پرداخت شده الان بیمه تماس گرفته میگه دیه رو پرداخت کردیم باید شما 124 میلیون پرداخت کنید وگرنه از شما شکایت میکنیم من باید چکار کنم اگر بیمه نمیداد شاید من میتونستم با نصف این مبلغ هم رضایت بگیرم لطفا کمکم کنید. ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

قانون جدید همینطور است بیمه پرداخت میکند و سپس از شما وصول میکند راه دیگری ندارد