مشاوره حقوقی رایگان - مخدوش کردن و تغییر تاریخ برگه آزمایش از سوی کارفرما

بنده بعد از 20 سال اشتغال در شرکت خصوصی، به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه ستون فقرات و مشکل اعصاب اخراج و از این شرکت بابت آسیب دیدگی خود شکایت نموده ام که بنده را جهت تعیین وضعیت به پزشکی قانونی معرفی و پزشک قانونی طی نامه مکتوب از این شرکت درخواست توضیح در این خصوص با ارائه مدارک پزشکی بدو استخدام و 20سال اشتغالم را خواستار شده است و مدیر امور اداری این شرکت تاریخ پرینتی یکی از برگه های آزمایشم که مرتبط به سال 2006 میلادی (1384) می باشد را با خودکار مخدوش و تاریخ 1393 نوشته شده است و مدیر عامل نیز آن را تایید نموده است و به آن استناد کرده اند، آیا به این کار جعل اسناد میگویند؟ و اگر جعل اسناد می باشد از نظر قانون چه حکمی برای آنها در نظر گرفته میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله جعل است اگر..
و اگر جرم جعل ثابت بشود مجازات حبس دارد