مشاوره حقوقی رایگان - ادعای شرف

سلام. شخصی شفاهی و کتبی با پیام کوتاه، دست به توهین و تهدید من زده است. اما باز از من شکایت کرده و با نامه پزشکی قانونی و پرونده سازی دروغین، به شورا رفتیم. خانمی که در شورای حل اختلاف بود، مدام به من میگفت پول رو بکش برو و گر نه در دادسرا برای تو بد میشود. همون جا هم کلی افترا زدند و توهین کردند. من پول رو ندادم و اون هم مثلا رضایت نداد تا نامه به دادسرا ارجاع شد. اما ایشون نتونستند ثابت کنند و شکایت در دادسرا ثبت نشد. من میتونم با این شکایت در شورای حل اختلاف، در دادگاه مبنی بر ادعای شرف و اعاده حیثیت شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت صدور قرار منع پیگرد حق طرح شکایت افترا برا ی شما باقیست