مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل سکه مهریه

سلام. 110 تا سکه مهریه ام می باشد. سال 92 رای دادگاه مهریه بدین صورت صادر گردید: همسرم میبایست 7 تا سکه نقدا و هر چهار ماه یک سکه کامل بهار آزادی پرداخت کند. پرونده همان سال به اجرای احکام رفت ولی بعد از گذشت 8 سال ایشان هیچ سکه ای پرداخت نکردند. حدود 40 سکه جمع شده تا هم اکنون که باید پرداخت نمایند ولی متاسفانه رفتند دادخواست اعسار دادند و دادگاه رای جدید دادند 5 سکه و هر سال یک سکه کامل بهار آزادی. در صورتی که همسرم میلیاردر هستند و تمامی املاکش رو به نام دوستانشون زدند و فقط یک ماشین 3 میلیاردی دارند.
آیا قاضی میتوانستند رای سال 92 را تغییر دهند؟ حدودا 40 تا سکه که از آن سال تاکنون باید پرداخت میکردند را پرداخت نکردند را میتونند کم کنند و به 5 سکه تبدیل کنند؟ الان باید چه راهکاری ببیندیشیم؟ آیا قاضی تخلف نکردند؟ سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
چرا خودروی سه میلیاردی ایشان را توقیف نمی کنید؟ این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار