مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر مهریه

با سلام. من محکوم به یک سکه طلا پیش پرداخت از 600 سکه و 20مثقال طلا که سالی 3 مثقال باید بدهم. اعتراض به استان کردم و هنوز جواب نیومده ولی اجراییه اومده که باید پرداخت کنی. تعدیل زدم سه دانگ خونه دارم مشاع هست و بیکار هستم.
نیم عشر 600 سکه چقدر میشود؟
آیا زندان میروم یا خونه رو از من میگیرند. در آمدی فعلا ندارم. باید چی کار کنم؟ خونه رو دادم اجاره و ماهی 300 از پدرم و 15میلیون قرض کردم و خرج خونه کردم تا تونستم 20 میلیون پیش و ماهی 300 اجاره بدهم و پول پدرم را دادم. الان ه میلیون در حساب من هست و ماهی 300 میشود. راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما نباید آن منزل را اجاره می دادید و در ضمن می توانید دادخواست اعسار بدهید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.