مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه نرخ دیه کمیسیون ماده 134سپاه

من سال 90 از ناحیه دست دچار حادثه شدم در کمیسیون 134 بعنوان معلول حین خدمت شناخته شدم و به بیمه معرفی شدم مسئولین ایثارگران می گویند دیه بر اساس سال حادثه یعنی 90 محاسبه می شود. آیا در اینصورت حق اعتراض دارم؟ روال آن را توضیح دهید.

پاسخ ها :

علی حدادیان

علی حدادیان :

استان :

سلام چون به بيمه معرفي شده ايد در همان سال أفزايش نرخ شامل حال شما نميشه