مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی تامین اجتماعی

با سلام. من جزء قبول شده های آزمون تامین اجتماعی هستم که شهریور 99 برگزار شد. الان بعد 8 از ماه که کارنامه ها رو سبز کردند، میگویند نمره های زیر50 شرکتی قبول می شوند و این تبصره در دفترچه بوده که با حدنصاب 50 در هر دو بخش عمومی و تخصصی پذیرفته می شوید ولی خب خیلی کم این حد نصاب رو آوردند. به همین علت زیر 50 رو قبول کردند ولی در دفترچه حرفی از پذیرفته شدن شرکتی نبود و فقط قراردادی و پیمانی میخواست. الان میگویند شمارو شرکتی می گیریم و قبل از مصاحبه هم باید فرم شرکتی رو پر کنید و گرنه باید انصراف بدهید. مگر میشود آزمونی که سازمان سنجش گرفته و این همه سفت و سخت بوده رو این طوری کنند و با آینده چند هزار جوان بازی بشود. واقعا دارند حقمون رو میخورند. ما اگر میخواستیم شرکتی باشیم آزمون کار و تامین رو شرکت می کردیم و این همه هم درس نمی خوندیم و همه بچه ها میگویند اگر شرکتی بود ما اصلا آزمون نمیدادیم.
آیا میشود این رو از دیوان عدالت پیگیری کنیم؟ آیا اگر اون فرمی که در آن تعهد میدهیم شرکتی باشیم و اگر امضا کنیم حق اعتراض داریم؟ شاید سطح سوالات بالا بوده است و مشکل داشته که در کل کشور فقط 300 نفر تونستند بالای 50 بزنند و 11700 نفر پایین تر زدند. لطفا جواب بدهید. ممنون از لطف شما بزرگواران محترم.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونین در دیوان عدالت اداری پیگیر بشین