مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق بازنشسته

با سلام.
من کارمند دولت هستم و به خاطر ضمانت یکی از دوستانم به مدت 10 سال است که یک چهارم حقوق من توسط اجرای احکام توقیف می شود. با توجه به این که چند ماه آینده بازنشسته میشوم؛ آیا طبق تبصره 1 ماده 96 اجرای احکام می تواند از حقوق من کسر نماید با توجه به این که بدهی مربوط به من نمی باشد؟
با سپاس و درود

پاسخ ها :

کسر از حقوق بازنشسته ماده 96 قانون اجرای احکام مدنی کسر از حقوق