مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند در صورت اعتیاد پدر

سلام، خسته نباشید. پسر من 16 ماهش هست و الان پیش شوهر من هست و نمیگذارد او را ببینم. من و شوهرم صیغه عمری هستیم و بچه ام شناسنامه دارد. شوهر من سارق هست و دو تا شاکی هم دارد. سابقه کیفری مثل مواد مخدر، درگیری، خفتگیری، سرقت وغیره دارد و معتاد هم هست. اعتیاد به مواد مخدر و محرک دارد و قرص آلپروزلام هم استفاده میکند.
پدر شوهرم هم تفننی با او مصرف میکند. مریضی روحی روانی هم دارد و سابقه بستری در تیمارستان هم دارد. من 10 سال هست در ترک هستم و با متادون زیر نظر پزشک که دارم کم میکنم. 10 سال پیش برای مصرف مواد سابقه کیفری هم دارم که توبه کردم. آیا با این وجود امکان دارد قاضی حضانت پسرم رو به من ندهد؟ تو رو قران راهنمایی ام کنید. خدا جواب خوبی هاتون رو بدهد. شوهر من سرباز فراری هم هست.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

به تشخیص قاضی بستگی دارد که کدامیک از شما صلاحیت حضانت را دارید