مشاوره حقوقی رایگان - اعمال نفوذ

بنده با بردارم سر ملکی در دماوند درگیر شدم و رای بدوی دماوند و تجدید نظر تهران به نفع بنده صادر گردید ولی ایشان از طریق دادگاه چمستان با خریدن شهود ما دوباره شکایت نمود و بازپرس محترم بدون خواستن بنده و اینکه از خودم دفاع کنم برای بنده یکطرفه جلب به دادرسی زده و قرار صادر نموده و بنده را محکوم کردند.حال نمیدانم چه باید بکنم.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر رای حقوقی راجع به همان موضوع به نفع شماست میتوانید از انددر دادگاه کیفری استفاده کنید