مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها

سلام
بنده 3 سال است که خانه ای را اجاره کرده ام با ودیعه 30 میلیون و اجاره 700 که در بنگاه ثبت شده و برای سال دوم و سوم به صورت شفاهی توافق گردید در سال دوم اجاره شد 900 و در سال سوم 1.5 میلیون شد . برای امسال درخواست 3 میلیون اجاره را کرده.
آیا واقعا می شود با استناد به مصوبه کرونا زیر بار نرفت و بگویم فقط 25 درصد موافقم ؟
آیا اگر شکایت کند دادگاه به مالک من حکم تخلیه می دهد؟
اگر بخواهم به داد گاه اعلام کنم که موافق با افزایش 25 درصد هستیم نه بیشتر باید چه کار کنم؟
آیا می توانم به دلیل کرونا اگر موافقت نکردن بگویم تازمانی در خانه هستم کسی اجازه بازدید از خانه را ندارد به دلیل کرونا؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام افزایش اجاره بها در دوران کرونا تا سقف 25 درصد ممکن است نه بیشتر.
برای شهر های دیگر غیر از تهران نیز 20 درصد افزایش در نظر گرفته شده