مشاوره حقوقی رایگان - اجاره یکباب مغازه بصورت قرارداد شفاهی

من یک دهنه مغازه از شخصی اجاره کردم بمدت یکسال بدون قرارداد کتبی و قرار شد ماهانه سر برج مبلغ اجاره مغازه رو به ایشان واریز کنم الان که 3 ماه مونده به آخر قراردادمون گفتن که باید خالی کنم و منم ازشون کمی فرصت برای جابجایی خاستم که امروز برای رفتن به مغازه دیدم قفل کرکره مغازرو بریده و بجاش قفل دیگری زده لطفا خواهشا منو راهنمایی کنید چیکار باید کنم خدایی دار و ندارم همین هست و بس ممنونم واقعا

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
اگر برای قرارداد شفاهی شاهدی دارید میتوانید از موجر شکایت کنید و تقاضای فک قفل نمایید و بابت مزاحمت و ایجاد دردسر برای کارتون شکایت بنمایید