مشاوره حقوقی رایگان - فوت مشکوک

با سلام و دعای خیر و ممنون از سایت بسیار خوبتون.
شخصی با خودرو پراید وانت بدون بیمه و بدون یک نقطه آثار تصادف و بدون وجود صحنه تصادف ،، بدون وجود و حضور حتی یکنفر شاهد که صحنه یا حادثه ای دیده باشد و با دروغهای بسیار زیاد مکرر که هر بار ی چیزی گفته ،،،
ادعا میکند یکنفر را در زیر گذر با ماشینش زده و فوت شده ،،
اولیا دم متوجه شدند دروغ و صحنه سازی بوده و متاسفانه مامور کلانتری گزارش کذب نوشته و به تبع آن راهنمایی هم کروکی فرضی ترسیم کرده و هر دو را پنجاه پنجاه مقصر کرده.
اعتراض اولیا دم منجر به گزارش سه نفره صد در صد مقصر راننده و حادثه در محلی غیر از زیر گذر
و گزارش پنج نفره صد در صد مقصر راننده و محل حادثه غیر از زیر گذر تشخیص داده شده
راننده اعتراض و به هفت نفره ارجاع هفت نفره بدون حضور اولیا دم و اعتنا به مدارکشان ،، هر دو را پنجاه پنجاه مقصر اعلام میکنند

هم اکنون قاضی پرونده به صد مطلب مهم ابهام و مدارک و فیلم موجود اهمیت نمیده و اعتراض اولیا دم به گزارش هفت نفره رو قبول نمیکنه که گزارش هفت نفره هم به هیچ یک از اولیا دم ابلاغ نشده بوده و فقط به یکنفرشان ابلاغ شده که او هم اعتراض اعلام کرده و بازپرس اولیه پرونده هم اعتراض به هفت نفره رو قبول کرده بوده ولی بازپرس عوض شده بوده و پرونده کیفرخواست رو پنجاه پنجاه زده بوده ،،، و الان هم قاضی که ترک زبان و اهل محل متهم میباشد که قابل اثبات است ،، اعتنا نمیکنه حتی چندبار جلو خودمون از متهم حمایت کرد و هنوز دادنامه نداده بود و نظرش اعلام نکرده بود ،، زبونی به پدر متهم گفت پنجاه پنجاه میزنم با جریمه دولتی ،،،

سوال من اینه ،،، آیا نباید قاضی به اعتراض هیئت هفت نفره اولیا دم توجه کنه درحالی که گزارش هیئت اصلا با گزارشهای قبلی اختلاف زیادی داره و مبهم و دو پهلو هست؟

و مگه کسی که تصادف منجر به فوت داره از شش ماه تا سه سال مجازات زندان نداره ؟ که قاضی زبونی بهشون گفت برو جریمه میزنم و در کل اولیا دم با چنین پرونده ای چکار باید بکنن
حق مادرشون داره پامال میشه.
ممنونم از توجهتون

پاسخ ها :

علي  شادمان

علي شادمان :

با سلام ارجاع موضوع به هیت کارشناسی بالاتر بنا به تشخیص مقام رسیدگی کننده هستش بنابراین هیچ اجباری نیس...قانونا حبس 6 ماه تا 3 سال دا ره ولی قاضی بنا بر اوضاع و احوال حاکم بر قضیه میتونه تبدیل به جزای نقدی و یا سایر جرایم بکنه