مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

با سلام
بنده یک خودروی مدل 1400 از نمایندگی ایرانخودرو که به صورت قرعه کشی قبول شدم را تحویل گرفتم. برگ سبز و کارت ماشین و کارت سوخت آن هم آمده است. آیا نمی توانم ماشین را بفروشم ؟ لازم به ذکر است که در تمامی مدارک ماشین هیچی ذکر نشده است بابت اینکه ماشین را نمی توان معامله کرد ! ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
چون در نام نویسی اعلام شده که حق فروش رو تا یک سال ندارید این امر کمی کار را سخت میکند اما شما میتوانید فروش را به صورت وکالتی انجام داده و نهایتا تعهد به دادن سند را به زمان دیگری موکول کنید