مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک ملک

مادرم ملک خودش از 6 دونگ ، دو دونگ را به نام من کرد و اسم من در سند هست الان می خواهم تا زمانی که مادر در قید حیات هست دو دونگ خودم را جدا کنم. منظورم برای دو دونگ سند جدا بگیرم. سوال من این است می توانم برای تفکیک سند اقدام کنم . اگر بشود این ملک کمی عقب نشینی دارد .آیا هنگام تفکیک سند باید عقب نشینی هم کرد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما می توانید سند تک برگ مشاعی از اداره ثبت اسناد تقاضا کنید. عقب نشینی معمولاً مانع صدور سند نمی شود