مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

مهریه بنده به مبلغ 52900000 تومن 3ماهه در حساب ثبت اسناد است همش امروز و فردا میکنن هفته قبل گفتن حتما واریز میکنیم واریز نشد امروز دوباره رفتم پيگيري کنم گفتن در حساب خزانه داری است حالا باید چیکار کنم به کجا مراجعه کنم لطفا خواهشن بنده را راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
به بازرسی ثبت اسناد میتونید مراجعه کنید...ولی در هر حال تاخیرات در پرداخت امور مالی وجود داره.