مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی سرباز ارتشی

سلام وقت بخیر، بنده سرباز 4 ماه خدمت هستم، پدر و مادرم سنشون بالاست و منم تک فرزند پسر هستم، میخواستم ببینم برای انتقالی شانسی دارم؟ چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
بله میتوانید تقاضا بدین که به دلیل کهولت سن والدین و نیاز مبرم بر نگهداری از آنها و اینکه تک فرزند بوده و تنها حامی و مراقب آنها محسوب میشوید و والدین به تنهایی قادر به اداره امور خود نمیباشند و دوری شما برایشان ایجاد مشکل نموده تقاضای انتقالی دارم