مشاوره حقوقی رایگان - فرم کردن چکی که برای فردی در بانک ضمانت کرده

باسلام
1-آیا بانک می تواند به صرف پرداخت نکردن اقساط وام توسط گیرنده وام بدون اینکه ضمائم و قرادادهایی را که با بانک امضا کرده ام فقط بر روی چک اقدام کند ؟ بدون اینکه در دادخواست قرارداد بانکی را ضمیمه دادخواست کند؟
2- آیا چک هایی را که بانک از ضامنین گرفته (دونفر ضامن) را هرکدام به مبلغ کل وام و سود آن برای هر دونفر فرم نماید؟
3-آیا مبلغ وام و دیرکرد آن را می توان فقط از یک نفر گرفت؟ یا بصورت تضامنی است؟
4- تکلیف کسی که وام را گرفته این وسط چیست؟ آیا هیچ دینی بر گردن ندارد؟
اگر بانک فقط بر روی چک ها اقدام کند بدون اینکه کپی قراداد را به دادگاه ارائه دهد می تواند تامین خواسته گرفته و نسبت به مسدود کردن حساب ها اقدام کند؟
5- درصورت اینکه به واسطه ایراد شکلی دادخواست (ضمیمه نکردن قراردادها) آیا می توان نسبت به رفع انسداد حساب ها اقدام کرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام اولا در خصوص سوال های شما همه چیز مرتبط به شرایط قرارداد شما با بانک است و چنانچه شروطی یکجانبه و به نفع بانک درج شده باشه امکان موارد هست. لکن درخصوص ضمیمه نکردن قرارداد و اینها اولا بابد مطمئن شوید که این موارد در پرونده موجود است یا خیر و چنانچه موجود نبود در جلسه اول رسیدگی از مواردی است که می توانید ایراد شکلی بگیرید. در خصوص سوال اخر بسته به نظر قاضی است و اگر دلایل ارایه نشده و موثر در رسیدگی باشند قرار ابطال دادخواست صادر میشه و می تونید بعدش نسبت به رفع انسداد اقدام کنید