مشاوره حقوقی رایگان - نیامدن پیامک ابلاغ با وجود ثبت نام ثنا

با سلام در سال 96 از اینجانب شکایت حقوقی شده و الان فقط پیامک رای نهایی آمده و قبل از آن هیچ پیامکی نیامده. با توجه به اینکه خواهان آدرس بنده را داشته و آدرس غلط داده به دادگاه و ابلاغیه برای من نیامده. میتوان تقاضای تکرار جلسات دادگاه را داد؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

خیر در صورتی که رای صادر شده باشد دیگر تکرار جلسات معنا ندارد در مرحله اعتراض به پرونده تجدیدنظرخواهی کنید با ارایه دلایل مبنی بر عدم ابلاغ و اطلاع از جلسه رسیدگی

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرحکم برمحکومیت شماصادرشده است وحکم غیابی است ازتاریخ ابلاغ میتوانید واخواهی کنید وبعدازان میتوانید تجدیدنظرخواهی کنید اگرهم که مهلت اعتراض تمام شده درصورتیکه رای غیابی است بااثبات عدم اطلاع ازمفادرای وابلاغ قانونی میتوانیدواخواهی کنید یا با اثبات عذرموجه درخواست تجدیدنظرخواهی کنید