مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار بعد از استعفا

سلام
اینجانب در دی ماه گذشته در فروشگاه ... مشغول بکار شدم و در اسفند ماه به دلیل کرونا گرفتن مادرم و وخیم شدن حالش مجبور به استعفا شدم و در اواسط اسفند استعفای من ثبت شده بود و وقتی که خاستم به کارم برگردم گفتند نمیشود در حالیکه من نیاز زیاددی به کارم دارم، خاستم بدونم ایا راهی هس من بتوانم برگردم بکارم ؟؟؟ من در این مدت پیگیری کردم نشد و بصورت اتفاقی با فرم بازگشت به کار اشنا شدم و اینکه حقوق من طبق قانون اداره کار بود، لطفا لطفا مرا راهنمایی کنید من بسيار نگرانم،ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

تقاضای برگشت به کار بدید اگر موافقت نکردن اداره کار شکایت کنید اگر شرایطشو داشتید و شرکت به نیرو نیاز داشته باشه اداره کار رای به نفعتون صادر میکنه