مشاوره حقوقی رایگان - عکس پروفایل مدیر گروه

با سلام. من عکس پروفایل مدیر گروه را که مرد است و عکس مربوط به از گردن به بالا میباشد و او خود مرا عضو کرده بود را برای روشن شدن سوال یکی از اعضا توی گروه گذاشتم و الان او شکایت کرده جرمش چیست

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

در صورتي كه عمل شما در شرايط توهين اميزي صورت نگرفته باشد جرمي انجام نشده است

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

جرم خاصی متصور نیست، چه شکایتی و با چه اتهامی شکایت کرده اند؟